Frukost-orsaken världens problem, eller lösningen?

Frukosten är nog den mest debatterade måltiden som finns. Ibland så är det den viktigaste måltiden på dagen, ibland så är frukosten den största hälsoboven i dagens samhälle och det är på gränsen att man skyller all världens ondska på denna måltid.
Jag tycker inte att man ska hänga upp sig för mycket på dessa debatter utan istället se vad som fungerar bäst för sig själv.
Min Pappa P till exempel klarar inte av mat innan klockan ett på eftermiddagen. Istället så tar han en cigarett när han vaknar och dricker lite vatten. Nu kan man ju diskutera över hur hälsosamt det är att ersätta sin frukost med en cigarett, men det jag försöker komma till är att alla är olika och vi ska anpassa oss efter våra egna behov och inte lyssna alls för mycket på vad tidningarna och hälsogurusarna säger. 
Innan så var frukost min favorit måltid på dagen. På helger så åt jag inte bara frukost när jag vaknade, utan jag ersatte också min lunch och middag med frukostmat! På sisone så har det dock inte alls varit lika tilltalande för mig. Det vänder sig i magen på mig när jag tänker på havregurt (eller någon typ av yoghurt för den delen) och den där gröten vill jag bara slänga i soporna och undvika helt och hållet. De senaste dagarna så har jag faktiskt ätit middag till frukost. Igår så blev det soppa, och idag så åt jag falafel med potatismynt. Jag var riktigt sugen på en stor sallad till detta också, men eftersom att jag reser bort idag så var lite potatisrester den enda grönsaken vi hade hemma.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback