Äpple och kanel davos.

Igår så la en av mina favoritbloggerskor, Foodporn, upp ett recept på äpple och kanel davos och det såg så gott ut så att jag bara var tvungen att testa. Så jag gick direkt ut till köket och började baka enligt receptet men tog bort några av ingridienserna.
 
Ingridienser:
♥ ett litet äpple (eller ett halvt stort)
♥ 1 dl fiberhavregryn
♥ kanel efter smak
♥ 1 dl lättkvarg
 
Utförande:
Riv äpplet grovt ner i en skål, blanda i resterande ingridienser och blanda noggrant. Täck över med lite plast och ställ in i kylen över natten och när du vaknar på morgonen så är det klart! 
 
 
 
Det ser inte så aptitretande ut, men jag orkade inte hälla över det i en ren skål... Men jag serverade det med mitt cashew-kanel smör. Denna frukost var riktigt mättande, jag fick ta en liten paus när jag var halvklar för att orka allt, haha!
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback