Lundsberg stängs

Jag antar att ingen har missat att Lundsberg har stängt med omedelbar verkan? Skolan har varit under inspektion av skolinspektionen i några månader och de klarade faktiskt testet. Men i helgen så kom anmälningar in från elever som hade blivit brända av strykjärn under nollningen och skolinspektionen stängde skolan. 
 
Själv så tycker jag att detta är jättebra. Det är helt enkelt inte okej att man behandlar människor på detta sätt, det förvånar mig till och med att skolan inte har fått stängas ner tidigare då detta inte är första gången våld utförs på skolan. Det är självklart jobbigt för eleverna som måste byta skola efter bara några dagar in på terminen och måste skiljas från alla sina vänner, och antagligen så tycker inte de flesta eleverna att det är så hemskt på skolan, då skulle den ha gått i konkurs för längesen kan man tycka. 
 
Vad tycker ni om detta skol-dramat?
 

Kommentarer
Anonym säger:

Tycker själv att det var helt rätt gjort. Problemet blir ju bara att de elever som skapade problem till skolan kommer att ta med sig det vidare till exempelvis Signtuna som redan har liknande, fast mindre allvarliga problem. Jag hoppas verkligen att skolor som Signtuna gör något åt sina problem innan samma sak händer dem!

2013-08-28 | 22:18:29
Anonym säger:

1, Skolan gick ej i konkursk....
2, Denna handling var ett bevis på statens glädje av att slå ner på oss vanliga medborgare, visste du. Hade dessa saker hänt på en kommunal skola hade staten inte fått göra såhär. Alltså ställer staten sig över lagen....
3, Vad ska hända med alla elever som slängdes ut från sin skola?

2013-08-29 | 08:22:31
Anonym säger:

Håller med, dem som gick på skolan va inte 100% svenska och hade föräldrar som inte ens bodde i närheten. Så nu när dom slänger ut barnen så har ju inte dom riktigt någonstans att ta vägen.

2013-08-31 | 19:24:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback