Sjukdom coming up

Sitter på bussen på väg hem från pojkvännen, han hade 39 graders feber idag så jag var bara tvungen att åka och ta hand om han! Nu är jag antagligwn smittad däremot.. Skit också! Ska dricka lite citronté med honung och ingefära när jag kommer hem så löser det sig nog.


Shoppingsug

Jag vill bara åka utomlands och shoppa! Är så trött på sveriges mode , så mörkt och tråkigt! Längtar till sommaren när jag ska till London, ska spendera alla mina pengar på Victorias Secret, Urban outfitters, Forever 21, osv!

 
 

Kallt i skolan

Just nu så sitter alla fullt påklädda i klassrummet. Detta för att fönstren i byggnaden inte direkt är vindtäta, vissa av dem är till och med sönder! Detta har dock inte märkts tidigare av någon skum anledning men nu när det är storm i lund så blåres det in och blir riktigt kallt!

Stress, stress, mer stress

Igår så var det pang på allt! Först skolan till fyra, där var det fyspass sista lektionen, riktigt skönt! Kom hem halv fem och satte igång med att laga middag, hoppade in i duschen och när jag kom ut så var maten klar! Jag åt och åkte ner till stan fem och tog bilder till en uppgift i skolan. Sen blev det att rusa till kyrkan och vara där till kvart i sju. Blev ett hett yogapass nere i stan efter det.
 

Förberedelser för NP

Jag sitter just nu och lyssnar på min lärares tjatter. Eller ja, hör hennes tjatter. Vi har haft förberedelser inför nationella prov, jag är så sjukt nervös! Det är bara svenska som jag är nervös i då det är mitt svåraste ämne. Jag har dessutom världens sämsta koncentrations förmåga, så tre och en halv timme instängd med tjugo andra i ett klassrum.. I'm dead!


Saknar min älskling

Min favoritkille tog precis bussen, men jag saknar redan han! Vi hann inte umgås så mycket idag som jag hade hoppats eftersom att det tog 1,5 timme för mig att handla mat.. Heh.. Aja, jag hoppas att han kan komma imorgon så att vi kan mysa i flera timmar! Dagen i övrigt har varit jättebra! Jag körde en timmes överkropps pass innan jag gick till skolan, alltid en bra start på dagen tycker jag! Då vet man att hur kasst allt annat går så är träningen avklarad!


Lunch by myself

Sitter helt ensam hemma och äter, ville egentligen ha hit pojkvännen men han kom inte. Vill bara hitta på något! Har ingen ork alls att göra något.


Tennis

Har varit iväg nu en timme och spelat lite tennis! Sjukt kul faktiskt! Älskar när träning blir så kula att man inte vill sluta! Men vår tid tog slut och nu är det myskväll som gäller!


Sömn

Skolan slutade klockan 12 och jag cyklade då gem, hatar egentligen att cykla men cykeln har stått i skolan i över två månader så jag tänkte att det var bra tid att få hem den. Sen somnade jag, förstår inte hur jag kan bli så trött! Men det är inget problem tycker jag. Man ska sovs tills man vaknar av sig själv. Sömn är speciellt viktigt för de som tränar mycket. Det är för att under ett träningspass så bygger man inte muskler, utan man bryter faktiskt ner dem! Det är när man sedan vilar som man bygger upp nya starkare muskler.


24/1

Denna dagen har verkligen varit upp och ner. Började piss och kände mig helt nere i skolan. Kände inte för att göra någonting förutom att ligga i soffan och prata med min kusin. Den där jädra fågelholken som vi ska bygga på slöjden verkar ha snappat upp på mitt humör dessutom och för allt för att göra mig ännu argare genom att gå sönder på alla ställen det går att få sönder på. Men när jag kom hem så satt min underbara pojkvän och väntade på mig på trappen och då blev dagen genast mycket bättre! Det är dessutom vår 19 månadersdag! Shit!


Lunch mys

Sitter i soffan och gör lite småplugg till nästa vecka, i bakgrunden så spelas juvlig musik av Julia, Johanna och Daniel. Det är det positiva med att gå på en estetisk skola! Massa musik hela tiden!

 


Matte för 7orna i vår skola. Hoppas jag får A!

Hej! Det är kul med lite matte. Jag blev precis klar med min matte uppgift är glad jippi. Det är första gången jag anväder keynot och det underlättar mycket har jag kommit på. Ska använda keynote mer i framtiden! 

kiss my guitar. Bitches

min Bebis är så söt. Jag tänker nu skriva en sång. Ska göra 2  inträdesprov  för att kunna komma in på gymnasiet heleneholm eller LEL^^. Känns faktist  som idol måste göra mitt bästa och göra så de börjar gråta av min vackra o härliga hemmagjorda sång!

Fika med Ebba

Träffade min vän Ebba direkt efter skolan idag, det var över ett år sedan vi sågs sist så det var riktigt kul! Vi gick till det lilla kaféet på fiskaregatan, ni vet de som säljer crêpes! Har aldrig varit där innan men blev positivt överraskad!


Vad gör man inte för uppmärksamhet?

Haha, min lärare har kommit på ett nytt sätt att fånga vår uppmärksamhet. Min klass är kanske inte den mest entusiastiska när det kommer till matte, men det är då HARIBO kommer till undsättning! Daniel har redan börjat skynda sig med att göra uppgifterna så han kan sluka sitt godis och jag antar att min påse står på tur!

Cafe

Är i skolan nu. På tisdagar så är det min tur att stå i cafeet. Vi har precis startat det igen efter en lång paus eftersom att någon stal flera tusen innan! Så sjukt orespektfullt! Aja, bu är vi igång och redo att köra!


Innehåll i paketet!

Fick ju äntligen mitt paketfrån gymgrossisten, det var fullproppat med omega 3, vasselprotein och zink.
Proteinet hade smaken jordgubb/yoghurt och fick premiär i kvällssmoothien, riktigt god! Kanske lite söt, men god!


Kvälls mål

Jag sitter och äter min after workout måltid just nu som består av en protein smoothie och mini keso med cashew nötter! Det sist nämda var egentligen inte meningen att det skulle komma med men när jag räkna ihop dagens kalorier så låg jag 1000 (!?) kalorier under! Så jag får kränga lite nu och endast ligga ca 700 kcal under..
Haha, vart så hungrig efter passet så jag glömde ta bild på smoothien.


Jag är dum....Glömde berätta om mina glasögon apapap!!

Hämtade mina 995 kr värda glasögon från Specsavers idag. Är faktiskt ganska glad hihi! Jag hade så jävla dålig syn så när jag först tog på mig dom medans jag stirrade på spegeln såg jag några finnar. :(
Jag vet faktist inte om glasögon passar mig eller inte tror iallafall inte det. :(



bli av med dina finnar

det bästa jag använt är den fantastiska produkten från THE BODY SHOP.Vet inte vad den heter exakt men den gör huden så fin, len och vacker. Tips till er som vill bli av med finnar köp den!! Priset är ungefär150 kr. Förpakningen ser ut så här.








Morgonpigg


Mornin' folks. Klockan är sju men jag har redan varit uppe i två timmar, jag vaknade av mig själv hur pigg som helst klockan halv fem och gick upp en halvtimme senare när mamma också gick upp. När hon hade åkt så. Bestämde jag mig för att gå ut på en promenad och så blev det! Var ute i 45 minuter ovh gick 4.5 kilometer. Vart faktiskt riktigt skönt! Så mysigt att vara helt ensam på en väg utan några fotspår. Nu sitter jag här med min megafrukost och läser bloggar.


Jippie kaejej!

Woooopppaaaa! Jag är så glag föe posten smessade mig precis och sa att mitt paket har kommit. Hmm... vad kan det vara? Hihi! Så glad! Jag ska åka och plocka upp det efter skolan när jag ska handla veckans mat förråd.


Jag behöver Sol.

Längtar så fruktansvärt mycket till den vackra, härliga och sexuella sommaren ( svensk sommar ) -.- som igentligen är 15  grader varmare än nu. Så jag sitter här och chillaxarsolar och stökar i mitt rum och leker att det är sommar för jag är galen och är en jävla blatte som har 30 grader inomhus HAPPY!! :D

Hundpromenad

Har totalt gått över en mil idag, jag et inte exakt hur mycket över en mil det blev för att mobilen dog mitt i allt, satan! Men jag skulle gissa på 1,2 mil eller något, riktigt skönt faktiskt! Sen nu mot kvälls timmarna så hade jag även en timmes fyspass med fokus på överkroppen.
30 sek armhävningar
1 min rygglyft
30 sek sidplank lyft höger
30 sek sidplank lyft vänster
1 min planka
1 min tådopp
1,5 min "arg katt"
1 min benlyft
1 min rysk twist
1 min "ängla lyft"
1 min vila
Gör fem rundor.

När jag gick på långrundan så hade det redan blivit mörkt, vilket kanske inte var speciellt bra då jag är sjukt mörkrädd! Men min pappa har alltid sagt att man ska utmana sina rädslor och det var precis vad jag gjorde. Däremot så tror jag inte att det hjälpte speciellt mycket för jag är lika rädd nu som jag var innan.


Marie Curie och hungerkrydda

Precis blivit klar med uppsatsen om den fabulösa kvinnan Marie Curie, egentligen så har vi matte men jag gör lite vad jag känner för i skolan för att vara ärlig. Det är inte så att jag har något emot mina lärare men jag jobbar bäst om jag får ta allt som jag själv vill, och med tanke på att jag har 300poäng så måste jag göra något rätt?
Är sjukt hungrig också! När jag kommer hem ska jag trycka i mig keso och bär och sen ut på en långrunda med hunden..


Sjuka huvudet! haha -.-*

Har ont i Huvudet o så amagash! Varje gång mitt hjärta slår så känns det som att en nål från insidan av hjärnan vill göra ett hål i pannan och bli fri. En mycket jobbig känsla så att säga. Jag håller på med att skriva en låt om det . HAHA quack quack
 
 pussHAJ :* / Daniel

 

 


5 km innan 10

Godmorgon alla fina läsare! Klockan är tio och jag ligger och myser i soffan. Jag hade sovmorgon idag så bestämde mig för att ta en promenad innan frukost, det är en sån skön start på dagen att gå ut och få i sig frisk luft på morgonen.

Fördelar med morgonpromenader:
-Du sätter igång ämnes omsättningen vilket leder till ökad förbränning, detta håller hela dagen!
-innan frukost så är dina glukosreserver tomma, detta betyder att du bränner fett!
-du får syre till hjärnan så du blir piggare och har lättare för att koncentrera dig på jobbet/skolan under dagen.


19/1

Gick upp och åt en frukost bestående av gröt toppad med frukt och keso, till det en ägg macka. Sen blev det 20 min fyspass till klockan 10 då de andra hade vaknat och åt då mellanmål med dem.
Sen bar det av till landkrona med pojkvännen. Han hade NIU fotbolls uttagning där, så duktig! Det fick jätte bra för honom så nu är det bara att vänta och hoppas att han kommer in.
På kvällen så åkte jag och familjen på släktkalas då morfar precis fyllt 71, skulle ni aldrig tro om ni såg honom då han inte ser ut att vara en dag över 55. Egentligen så var det en fest hos min kompis men jag var så trött när jag kom hem så jag stannade hemma och hade ett 40 min pass yoga istället!


4,5 kilo!!!!!!

Hallå bloggen, fett länge sen omg! Har varit upptagen med att sova och drömma.. Men IAF när jag stod på vågen idag så trodde jag nt mina ögon. HAR GÅTT UPP 4 FKN kilos på en jävla månad. (njut av fettet)t

Hobbyblattar

Jag och Daniel värmer rumpan framför elementet, riktigt skönt!


Jan. 17, 2013

Idag har varit en härlig dag, så avslappnad men ändå så har man fått mycket att göra! Som sagt så vaknade jag klockan två i morse, men av någon anledning så ör jag ändå inte speciellt trött! Så då hade jag massor med tid att mysa i morse innan jag gick till skolan. När jag slutade klockan två så gick jag runt och kollade i stan efter underrkläder, proteinpulver och en morgonrock, jag hittade inget av de jag just nämde, men däremot så hittade jag en jättefin kudde! Jag brukar nästan alldrig köpa såna impuls saker men den bara talade till mig. Så nu sitter den och ser söt ut i sängen. Sen bar det av till pojkvännen och vi hann prata och mysa i en timme innan han skulle iväg och träna.. Jag Åkte då och handla mat och sen hem och lagade svamppaj till middag. Därefter en halvtimmes konditionsträning och plugg med pojkvännen, och på köpet så fick man en massage!


Det där med kvinnor i köket.

Jag förstår inte varför tjejer blir sura när någon ger kommentaren "gå till köket", man borde bli glad av det mer, att kvinnor har något gemensamt som vi är bra på! Jag är mer den typen som kastar ut killar ur köket och tar över. Jag menar, kolla bara hur det går med en man i köket!


Natt djur

Klockan är just nu live över fem, jag vaknade klockan två och har inte kunnat somna sen dess, även fast jag knappt kan hålla ögonlocken öppna så gå det inte att sova. Det gör mig lite paranoid faktiskt, jag tror på att vi människor kan känna av när något dåligt händer med någon vi älskar..


nyttiga jordnötspannkakor och "nutella"

Vem säger att pannkakor med choklad bara är för speciella tillfällen? Om ni inte visste det så ha jag enda sedan jag varit liten varit extremt känslig mot mat, jag har haft okrontrolerbart blodsocker och blivit illamående lätt. Fram tills för ungefär ett år sedan då jag började bli väldigt noggrann med vad jag äter! Så här är ett recept på jätte goda pannkakor!
 
 
Ingridienser
pannkakor:
1dl fiberhavregryn
två äggvitor (ca 1 dl)
1/2 dl keso
2 tsk naturligt jordnötssmör
en nypa kanel
Lägg först havregrynen i en matbredare och kör tills det är som ett mjöl. Blanda alla ingridienser och stek på medelhög värme i en skvätt olivolja tills de går att vända (ca 3 min).
 
"nutella":
1/2 avocado
3 tsk kakao
1tsk honung
Blanda ihop alla ingridienser till en massa och lägg på pannkakorna.
nom nom nom!
 
 
 

sjuk idag igen

Anledningen til den dåliga uppdateringen från min sida har helt enkelt varit sjukdom, min hals är igenproppad och mitt huvud är som en zombie. Så jag sitter alldeles ensam hemma nu. Min enda vän är denna underbara kopp té.

vad musik betyder för mig!

Har nu äntligen skaffat pengar för att kunna köpa en mikrofon och har tänkt att bygga en sorts sudio hemma för jag älskar att spela instrument och sjunga. Jag spenderar över 6 timmar dagligen lovar er bröder o systrar. Dagen skämt : HAHA maiken kan inte vissla




Välgörenhet

Dom sagt så byger vi fågelholkar åt de små pippisarna i stadsparken. Vi är klara med all planering och idag så började vi äntligen bygga! Eftersom att min skola är väldigt liten så har vi inte i vanliga fall slöjd, så det var lite flashbacks från tunatiden idag!

Jag tycker om att såga :)


Nörd

Såhär ser mitt bord ut i skolan, fullt med matte grejor. Haha tur att min kompis som jag delar bort med inte direkt är någon stude.


Hela skolan står i lågor

Hoppas hela skiten brinner upp!
Sjöng barnen på vårfru skolan när jag gick förbi där innan idag. Känslorna där verkade vara väldigt blandade däremot, vissa grät och vissa var hur glada som helst.


Instaweek


Svikare

Ni är dåliga, icke följare! Detta är inte acceptabelt!

Kloaker

Visste ni att fåglar skiter, kissar och parar sig från ett och samma hål? Ugh! Vad är det för idéer? Jag tyckte fåglar va fina innan, men nu?! Så äckliga djur, tänk så skiter de samtidigt som de parar sig?


Thats a tough workout bro..

Har laddat hem en ny app, fitocracy! Recomenderar starkt, även fast jag inte förstår ett skit på den...så jag har nu spenderat eftermiddagen med att göra fem gånger så många rundor än vad jag egentligen skulle! Snacka om blivande träningsvärk!


har någon piggtabletter eller vad det heter? jävla skola :'(




Frilufsare

Äntligen hemma, vems jävla idé var det att vi skulle ut och fotografera fåglar? De flyger ju bara iväg!

hittade en anka i buskarna i alla fall..


dagensefterskolansaker!

göra läxan.. äta... lära mig river flows in you på gitarr och det är fett. ässä senäre blir det ATT TRÄNA PÅ GYMMET visst är min dag intressän?/daniel

Ny termin, ny start

Och nya äventyr! Wiiihooo! 
Vi sitter och lyssnar på gamla godingar och retar Stina. Lektionen har precis börjat och vi ska bygga fågelbon, chill.. Men innan vi ska börja så måste vi ut och leta reda på fåglarna. Hur kommer detta att gå?

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.